Varmepumper

Kvalitetsbevidst elektriker i Lystrup - Vi garanterer service i topklasse

Professionel elektriker med fokus på dine ønsker

Elarbejde indebærer en bred vifte af forskellige opgaver, og mange mindre løsninger i hjemmet eller din virksomhed, må du selv udføre – f.eks. udskiftning af en stikkontakt, montering af lamper og tilslutning af komfur. 

Større udfordringer skal du dog have en autoriseret elektriker til at klare. Er du ikke selv i elektrikerfaget, og har du brug for en elinstallatør til din opgave, ordner vi det for dig. 

Vi er et professionelt og serviceminded eletrikerfirma i Lystrup, der har stor ekspertise inden for elfaget. Vi lytter altid til dine ønsker og rådgiver om de bedste løsninger for dig, så du kan nyde godt af vores arbejde i mange år.

 

Vi monterer varmepumper og sænker din energiregning

I en tid med høje energipriser og stor usikkerhed i de danske hjem, er interessen for varmepumper steget enormt. Mange vælger at investere i en varmepumpe, da det på den lange bane er en grønnere og billigere løsning end olie og naturgas. 

Varmepumperne udnytter den tilførte energi meget bedre end andre opvarmningsformer, hvilket gør, at der er signifikante besparelser at hente på din energiregning. Dertil kræver pumpen minimum vedligeholdelse udover et årligt serviceeftersyn.

Har du besluttet dig for at udskifte din nuværende opvarmningskilde med en luft-til-vand eller en luft-til-luft-varmepumpe, er vi klar til at guide dig igennem processen samt at stå for monteringen af pumpen hjemme hos dig.

278383636 137948515460803 3521588758291183323 n - MG Eltekniq - Kvalitetsbevidst elektriker i Lystrup

Kontakt os i dag for et skarpt tilbud

Tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du har brug for en dygtig elektriker til at udføre dit elarbejde. Vi står altid til rådighed til en snak om netop dit projekt, og så udregner vi selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på en god pris til dig, så du får en idé om, hvad din opgave vil koste.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 20 77 78 88 eller send en e-mail til mg@mg-eltekniq.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her